MMS A CSODÁLATOS ÁSVÁNYI ANYAG A 21. SZÁZADBAN

Az MMS nem gyógyszerkészítmény, hanem ásványianyag-kiegészítés, amelyet a teljes immunrendszer turbójaként használnak. Az immunrendszer erősödik a betegségekkel és a kórokozókkal szemben.

 jimesandreas.jpg

 

A hagyományos orvoslás szerint a rák a családi állapot (genetikai) és az életmód kockázati tényezőiből származik, mint például étkezés, ivás, sport, alkohol, nikotin és a közelmúltban végzet kutatások szerint a stressz is lényegesen közrejátszat ebben. 

 

A sokféle MMS-sikertörténet a rák különböző típusaiban és stádiumaiban arra utal, hogy Prof. Enderlein és dr. Simoncinek igaza volt, mivel az MMS megbízhatóan megöli a szervezetben található gombákat és ezáltal megszűnik az ezek által előidézett savasodást. 

Ezután megmagyarázható, hogy miért zsugorodik a tumor az MMS alkalmazása következtében. Az MMS számos rákos megbetegedésben a rákot előidéző okokat semmisíti meg , így a szervezet öngyógyító folyamatai beindulnak.. Egyrészt tudni kell, hogy a rákbetegek általában ritkán halnak meg közvetlenül a rákban. 

Általában máj- vagy veseelégtelenségben halnak meg, mivel ezek a méregtelenítő szervek már nem rendelkezhetnek a másodlagos fertőzések sejtméreganyagával, és teljesen aláássák a test miliőjét. Emellett a kemoterápiát kapott emberekben teljesen elpusztították az immunrendszert, így a szervezet védekező képessége hiányában, képtelen kiválasztani és megsemmisíteni a mérgező és halált előidéző toxinokat.

Ennek következtében ezek a betegek még rosszabbul és gyengébbek lesznek. Az MMS gyorsan megszünteti ezeket a mellékhatásokat, oxidálja és eltávolítja a nehézfémvegyületeket és sejtméreg nagy részét. Ráadásul oxidatív lények vagyunk, mert oxigént lélegezünk és így cukrot égetünk. A krónikus betegségben szenvedőknél, különösen a rákos betegek esetében megfigyelhető, hogy a szervezetükben az energiaszabályozás nagyon alacsony szinten van. Az MMS aktiválja a mitokondriumokat, a sejtekben lévő erőműveket, hogy az oxidatív folyamatok újra elinduljanak, ezáltal az embernek a szervezetében több energia legyen. 

A rákos sejtekben a mitokondriumok leállnak, a sejtek alkoholos fermentáció útján nyerik el energiájukat, és még ennél is többet termelnek a környező szövet rákos növekedést elősegítő hiperaciditás előidézésével. Az MMS-el végzett mitokondriális aktiváció azonban úgy tűnik, hogy a rákos sejtekben programozott sejtes halálhoz (apoptózishoz) vezet. 

Ezt a hatást, a klór-dioxid rokonaival végzet, a diklór-acetát (DCA) kísérletekben is megtalálható. Bár ez az önpusztító mechanizmus minden sejtben és a természetben is megtalálható, azaz hogy a degenerált sejtek öngyilkosak lesznek, de a rákos betegeknél megfigyelhető, hogy a rákos sejtek blokkolják ezt a folyamatot. Az új rákterápiákkal kapcsolatos minden modern megközelítés jelenleg megpróbálja ezt az apoptózist megcélozni az egészséges sejtek károsítása nélkül. Úgy tűnik, hogy az MMS ezt a feladatot a felszabadított aktív oxigénnel könnyedén elvégzi. Sokan használnak MMS-t a rák terápiával párhuzamosan a hagyományos gyógyszerek mellet, de ezek használata legalább 2- órás időintervallum eltolódással történik és nem egyszerre.

Az MMS  többszörös hatása az oka annak, hogy sok krónikus betegségben szenvedő és a rákos betegek egyértelműen az elméjüknél vannak, és már  az öngyógyítás első napjai után is tele vannak energiával és harci szellemmel. Természetesen nem három nap alatt tűnik el a rák, és ez több héten át, akár hónapokig tartó folyamat, de a sok legyengítő  fertőzések és toxinok fokozatos és folyamatos semlegesítésévél, tehermentesíthetjük a májat és a vesét. 

Ráadásul így sokkal több oxigén kerül a szervezetünkbe, és ezáltal sokkal több energia keletkezik a szervezetünkben. Az MMS így rövid távon jobb életminőséget és élettartamot biztosít.


Mennyi idő múlva hat az MMS és esetleg az MMS2 felváltva ? 

Ez attól függ, hogy a beteg hogyan veszi fel a megfelelő protokollokat, hogy legyőzze a rákot, de persze ez mindig eltérő, egyénfüggő és esete válogatja. 

Ráadásul egyre több kísérő intézkedést kell beilleszteni a terápiába egy fizikai, de mindenekelőtt mentális érzelmi szinten. Nagyon gyakran egy mentális érzelmi konfliktus vagy trauma a betegség tényleges oka. 

Az MMS-hatásai következtében esetleg előfordulhat, hogy a daganat gyorsan eltűnik, de akkor ez az jeleneti hogy meg is gyógyultak? 

Sokan érezték úgy, hogy a hagyományos, vagy alternatív kezelés után már teljesen egészségesek voltak, majd 1-2 év után gyakran voltak visszaesések, úgynevezett relapsusok. 

Ez általában akkor következik be, ha csak a testet kezeljük, és  a kórt okozó problémák továbbra is fennállnak, és ismét elősegítik a betegség megjelenését. A második könyvemben (mondja Jim Humble) a "Back2Balance" részletesen elmélkedem egy holisztikus rákterápián, amit összeállítottam. A harmadik könyv "Back2Health" azután a mentális-szellemi technikákról és arról, hogy hogyan lehet őket felhasználni az okozati örökségek megtalálására és megoldására. Szerencsére egyre több technika van ezen a területen, amelyeknek a hatására nagyon rövid idő alatt drasztikusan jó eredmények érhetőek el.

A rák esetében még mindig van néhány újabb megállapítás, amelyet fontolóra kell venni. Egy, a PSA teszt fejlesztője szerint ez nem mond semmit a rákkal való kapcsolatról. A hagyományos orvoslás azonban pontosan ezt a tesztet választotta el, hogy eldöntsék, hogy a prosztataráknak kezelésre van-e szüksége vagy sem. Több ezer embert szükségtelenül ijesztettek és kezeltek az elmúlt években. 

Hasonlóképpen, sokszor a rossz diagnózis miatt, a mellrák kezelése szükségtelen kezelésnek tűnik. Itt az"elővigyázatosság"-ra hivatkozva, sokszor feleslegesen előírják az alkalmazott kezelés, de ez inkább egy marketing eszközként, hogy gazdaságosabban hasznosítsák a drága eszközöket. Tapasztalataim szerint azonban a legfontosabb lépés a rákbetegség visszaszorításához az, hogy megszabadítsuk a pácienseket a félelem illúziójától. Ugyanis a félelem az oka és a legfőbb előidézője a bajoknak amivel az embereket ki lehet billenteni egyensúlyukból, aláaknázva a saját magukba vetett hitet, azt a hitet hogy garantáltan meggyógyulhatnak.


     Az MMS bárhol beszerezhető az interneten de a legolcsóbban itt találsz rá:

 

 

 

 

FONTOS
Ezen az oldalon szereplő minden állítás csupán tájékoztató jellegű, és az MMS használatának úgy a döntése mint a felelőssége is, csakis a tiéd lesz. Csak tájékoztatást adunk az MMS-ről és más emberek tapasztalatairól, akik ezt a terméket használják, illetve korábban használták. Az itt található információ nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál, és nem helyettesíti egy hivatásos orvos tanácsát sem az általa előírt kezelést. Nem vállalunk felelősséget az ezen az oldalon vagy videókban bemutatott szereplők állításaiért sem azoknak az egyéb weboldalaknak a tartalmáért, amelyek linkjei ezen az oldalon találhatóak!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 10
Heti: 26
Havi: 130
Össz.: 2 177

Látogatottság növelés
Oldal: MMS és Rák
MMS A CSODÁLATOS ÁSVÁNYI ANYAG A 21. SZÁZADBAN - © 2008 - 2018 - mmscsepp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »