MMS A CSODÁLATOS ÁSVÁNYI ANYAG A 21. SZÁZADBAN

Az MMS nem gyógyszerkészítmény, hanem ásványianyag-kiegészítés, amelyet a teljes immunrendszer turbójaként használnak. Az immunrendszer erősödik a betegségekkel és a kórokozókkal szemben.

 

 

jim.jpg

 

 

Mi az MMS???
Bár nehéz elhinni, vannak olyan történetek, amelyek úgy tűnik, hogy kijönnek a regényből, és kihívást jelentenek a hitetlenség felfüggesztésére való képességünkre. Az elmúlt években Jim Humble története volt a legnagyobb hatással rám. Ő egy aranykutató mérnök, aki véletlenül úgy kereset aranyat, hogy közeben “gyógyulást” talált a világ egyik legrosszabb fertőző betegségére: a MALÁRIÁRA .Egy guyanai aranykutatási projekt során és a dzsungel közepén lévő kórháztól mintegy 400 mérföldre csapata elkapta a maláriát. Mivel nem kaptak figyelmeztetést erre a veszélyre , a csapat nem hozott olyan gyógyszereket, amelyekkel megelőzhették volna a fertőzést.

Az egyetlen dolog, amit Jim Humble magával vitt az egy víztisztító és fertőtlenítő volt, stabilizált oxigénnek nevezik. Végül úgy döntött, hogy néhány cseppet ad a csapatnak, akik 42C feletti lázban gyötrődtek, és a malária teljesen kiütközött rajtuk. Képzeld el a meglepetését, amikor mindössze négy órával később összegyűltek az esti tűz körül, felgyógyulva a világ egyik legveszélyesebb fertőző betegségéből, mintha semmi sem történt volna! Később Jim Humble-is malária fertőzött lett, és ugyanaz a módszer nála is működött ! Arra gondoltam, ez a történet annyira hihetetlen, hogy érdemes lenne mélyebben kutatni erről a dologról. Ki is ez a Jim Humble?

Meglátogattam őt, Jim Humble-t (meséli Andreas Klacker orvos,feltaláló, biofizikus) a Dominikai Köztársaságban, ahol élt. Amikor beírtam a nevét a Google-ban, 19 millió eredményt kaptam. Rájöttem, hogy Jim Humble hű az elveihez, hogy őszinte és önzetlen szándékkal, segítse az embereket, remélve, hogy egyszer majd el fogják ismerni fáradozásait, mivel valószínűleg több életet mentett meg, mint bárki ezen a bolygón. Ma, a Jim Humblell való őszinte barátság megosztása mellett ugyancsak osztom azt a véleményt, hogy évek múlva mindannyian önállóan ismerni és használni fogjuk majd a klór-dioxidot, bár nem vagyok tagja a gyülekezetének; Az én a Fókuszomban továbbra is a tudomány marad.
Amikor az MMS eléri a gyomrot, amely hidrogén-kloridot (más néven HCL, vagy muriátsav, avagy sósavnak nevezünk ) tartalmaz, mindkét anyag reakcióba lépegymással, amely a “klór-dioxidnak”(ClO2) nevezett gáz felszabadulását eredményezi. Ez a gáz, amely könnyen feloldódik a vízben (és ezáltal a nyálkahártyákon keresztül a vérben is), felelős ezekért a "csodagyógyulásokért". Ez az oka annak, hogy Jim Humble kezdetben azt a nevet adta ennek a szernek, hogy a"csoda megoldás", mivel rájött, hogy nem csak malária ellen volt hatásos, de sok más betegség ellen is hatékonynak bizonyult, anélkül, hogy nyilvánvaló magyarázatot talált volna erre még az elején.

 

Az MMS bárhol beszerezhető az interneten de a legolcsóbban itt találsz rá:  https://mmscsepp.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FONTOS

Ezen az oldalon szereplő minden állítás csupán tájékoztató jellegű, és az MMS használatának úgy a döntése mint a felelőssége is, csakis a tiéd lesz. Csak tájékoztatást adunk az MMS-ről és más emberek tapasztalatairól, akik ezt a terméket használják, illetve korábban használták. Az itt található információ nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál, és nem helyettesíti egy hivatásos orvos tanácsát sem az általa előírt kezelést. Nem vállalunk felelősséget az ezen az oldalon vagy videókban bemutatott szereplők állításaiért sem azoknak az egyéb weboldalaknak a tartalmáért, amelyek linkjei ezen az oldalon találhatóak!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 10
Heti: 38
Havi: 142
Össz.: 2 189

Látogatottság növelés
Oldal: JIM HUMBLE
MMS A CSODÁLATOS ÁSVÁNYI ANYAG A 21. SZÁZADBAN - © 2008 - 2018 - mmscsepp.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »